50Ruotsissa asennettu julkisivu on kestänyt jo 50 vuotta
40prosenttia pienemmät lämpökustannukset aiempaan verrattuna
300+taloyhtiötä on valinnut rappauksen asemesta Marmorocin
32värisävyä antaa mahdollisuuden muunnella omien toiveiden mukaan

Ulkoverhous

TYYLIMarmoroc Baltic

on yleisin julkisivumateriaalimme. Laatan korkeus 100 mm, leveys 600 mm. Balticilla on verhoiltu useita päiväkoteja ja esimerkiksi Põlvan maakuntahallituksen talo.

Marmoroc-verhous on kevyt mutta kestävä. Asennettu tiilijulkisivu on myrskyn- ja säänkestävä.

TYYLIMARMOROC NORDIC

on 200 mm korkea ja 600 mm leveä, pinnaltaan karhennettu julkisivulaatta. Nordic on luotu ennen kaikkea toimistorakennusten tarpeita varten. Vastakkain asennetut laatat jättävät avoimet pystysaumat. Laatat luovat luonnonkivivaikutelman, jota myös laatan suuremmat mitat korostavat (verrattuna esim. Balticiin).

Marmoroc Nordic on valmistettu valkoisesta marmorimurskeesta, valkoisesta sementistä ja pigmentistä. Ulkopinta on käsitelty vedenpitäväksi.

TYYLIMARMOROC BRICK

vastaa Nordic-laattaa, mutta erona ovat suuremmat mitat ja keraaminen materiaali. Marmoroc Brickin värivalikoima on myös suurempi.

Laatan korkeus on 200 mm tai 300 mm ja leveys 400–1000 mm. Käytetyimpiä ovat 200 x 400–600 tai 300 x 600 mm laatat. Laattaverhous on tehokkaasti itsetuulettuva.

TYYLIMARMOROC COMPOSITE

on korkeapainelaminaattia. Viimeistelykerroksen pinta on käsitelty ilmastonkestävällä kerroksella. Laatat voidaan asentaa ilman näkyviä kiinnikkeitä.

Julkisivulaatan paksuus on 6–18 mm. Laatan vakiomitat ovat 1220 mm x 2440 mm.

Ota yhteyttä