50Ruotsissa asennettu julkisivu on kestänyt jo 50 vuotta
40prosenttia pienemmät lämpökustannukset aiempaan verrattuna
300+taloyhtiötä on valinnut rappauksen asemesta Marmorocin
32värisävyä antaa mahdollisuuden muunnella omien toiveiden mukaan

Pientalon lämpöeristäminen

Miksi marmoroc on hyvä lisäeristysratkaisu?

Marmoroc on kevyt, ohut ja kestävä julkisivulaatta. Marmoroc-julkisivun voi asentaa kaikkina vuodenaikoina nopeasti ja järkevästi. Se on myrskyn- ja ilmastonkestävä ja tuuletusraon ansiosta tehokkaasti tuulettuva. Lisäeristystä tehtäessä Marmoroc on ihanteellinen valinta ulkoverhoukseksi. Marmoroc-järjestelmä on todistanut kestävyytensä yli 50 vuoden ajan ja monessa maassa.

Kätevä Marmoroc-ominaisuus on se, että tarvittaessa yksittäisiä laattoja voi irrottaa ja kiinnittää takaisin. Julkisivulaattoja voi käyttää näin useita kertoa, kun tehdään korjaustöitä, esim. ikkunaremonttia. Ulkoverhouksella voidaan peittää myös myöhemmin asennettuja johtoja tai kaapeleita. Marmoroc on paras materiaali niille, jotka tekevät korjaustöitä itse.

Marmoroc on julkisivuista kestävin - eikä vaadi säännöllistä huoltoa seuraavina 30 vuotena

ULKOVERHOUKSEN ASENTAMINEN

Asennusranka kiinnitetään ulkoseinään ruuveilla. Marmoroc ladotaan rankaan kiinni ilman laasteja tai liimoja. Ladonta aloitetaan ulkonurkasta.

Kun seinä rajoittuu kahteen ulkokulmaan, ladotaan laatat kummastakin kulmasta kohti keskustaa, missä laatat leikataan oikeaan pituuteen.

Lyhennys kannattaa tehdä ikkunoiden tai ovien kohdalle, niin ettei se kulje koko julkisivun halki. Mahdolliset lisälämpöeristeet asennetaan puukoolausten väliin, ja koolaukset kiinnitetään kulmaraudoilla seinään.

Lisäeristystä tehtäessä on käytettävä myös tuulensuojalevyjä, sillä Marmoroc ei sellaisenaan toimi tuulensuojana. Rikkoutunut ulkoverhouslaatta on helppo vaihtaa uuteen.

Ikkunoiden pielipellit ovat Ruukki-sävyissä. Erek käyttää Pural-pinnoitettuja ikkunapeltejä.

marmoroci fassaadikivi paigaldus

Marmoroc-ulkoverhouksen voi asentaa kaikkina vuodenaikoina - vieläpä nopeasti ja helposti

Marmoroci värvitoonid

Ota yhteyttä